loader image

AK Parti Gaziantep milletvekilleri, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı'yı makamında ziyaret etti.

Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer ziyarette, DSİ'nin Gaziantep merkez ve ilçelerindeki çalışmalarına ilişkin bilgi aldı, Özkaldı'ya Gaziantep'e gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Özkaldı, milletvekillerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Gaziantep'in hem bölge hem de Türkiye için örnek illerden biri olduğunu dile getirdi.

Özkaldı, DSİ olarak Gaziantep için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Gaziantep milletvekilleri ise istişarenin her zaman ortak aklı harekete geçirdiğini, ufku açtığını ve yol gösterici olduğunu bildirdi.

Ortak akıl çerçevesinde yürütülen ortak projelerle Gaziantep ve ilçelerine daha fazla kaynak ayrılması ve kentin yatırımlardan daha fazla faydalanmasının sağladıklarını ifade eden milletvekilleri, şunları kaydetti:

"Yaptığımız görüşmeler neticesinde şimdiye kadar Gaziantep'e çok ciddi boyutta kaynak ve yatırım sağladık. Bunu sadece DSİ değil şehrimizin hem sivil, hem kamu, hem de iş adamı bazında her türlü sorununa ortak akıl ve duyarlılık ile birlikte hareket ederek çözüm sağlama konusunda ciddi çalışmalar yaptık. Bu konuda tüm vekil arkadaşlarımız gerçekten ciddi bir özveri gösteriyor. Ama bu şehir her şeye değer."

dbLogoBeyaz doçent copy
akp

© 2025. Tüm Hakları Saklıdır. Sitede bulunan hiçbir materyal izinsiz kullanılamaz.